TV2 Media

Young Lions

Danmarks deltagere i Young Lions

Den næste generation af industriens superstjerner har chancen for at vise, hvad de kan, ved den prestigefyldte Young Lions-konkurrence under Cannes Lions festival-ugen.

I denne konkurrence deltager mere end 400 unge professionelle fra hele verden. De konkurrerer i syv konkurrencer, og arbejdet bliver bedømt af medlemmer af Cannes Lions juryer. Konkurrencen er for de allerstørste talenter i den internationale kreative branche, og for at deltage og repræsentere Danmark skal man:

Konkurrencen om at få adgang til at deltage i Young Lions er en del af YCCA, hvor altså kun "Young professionals" kan komme i betragtning. Vinderne findes ved vurdering af deltagernes YCCA-arbejder og disse deltageres personlige portfolios (5 arbejder/cases). YCCA-arbejderne tæller 50%. Portfolios tæller 50%.

undefined

 Festivalpas til Young Lions sponseret af TV 2

TV 2 har repræsentantskabet for Lions Festivals, fordi vi gerne vil være med til at højne kreativiteten i Danmark og bringe faglighed og kreativitet med hjem. Vi ønsker at booste og sætte fokus på kreativitet og at få international inspiration, for vi mener, at kreativitet, der bygger på indsigt, den gode idé og den gode fortælling, skaber effekt.

- TV 2 sponserer festivalpas til 4 teams af 2 personer til Film, Print, Design og Cyber, og vinderne får allerede besked i marts. Endvidere skal vinderne lave en historie til TV 2 om deres oplevelser ved Cannes Lions.

Deltag i YCCA og læs mere om Young Lions-konkurrencen her.

 

Kontakt

Har du lyst til at høre mere om Young Lions og om TV 2s engagement i festivalen, er du meget velkommen til at kontakte:

Trine Juul Larsen
trju@tv2.dk