TV2 Media

Iværksætterkonferencen 2016

Som iværksætter er spørgsmålene mange: Hvordan udnytter man mest effektivt sit marketingbudget? Hvordan ser finansieringssituationen for nystartede virksomheder ud netop nu? Og hvilke parametre er afgørende for succes? - Dét var nogle af de spørgsmål, som TV 2 , Vækstfonden og Dansk Erhverv ønskede at gøre kunder og samarbejdspartnere klogere på. Se her et sammendrag af Iværksætter-konferencen d 11. februar 2016 på Kvægtorvet i Odense.

 

Morten Strunge - bedst kendt som idémand og direktør for mobilselskabet Onfone

- fortalte om sine erfaringer med opstart af nye virksomheder, herunder hvordan han arbejder strategisk med brand-opbygning. Bl.a. via konkrete eksempler fra Onfone, som på kort tid fik indtaget en unik position på et ekstremt konkurrencepræget marked. Men også fra Mofibo som var et nyt Banebrydende koncept inden for en branche, som ikke er kendt for stor innovation. se indlægget her.

 

Data Intelligence har i 2015 gennemført en større empirisk analyse af ca. 100 danske lanceringer.

Ulrik Grevenkop-Castenskiold, Managing Director hos Data Intelligence gav et indblik i analysen, der fokuserer på effekten af investeringen i media, og kom ind på, hvilken investering skal der til for at opnå en succesfuld lancering, hvor hurtigt en investeringen betaler sig hjem, hvilke medier der er mest rentable og hvordan medieinvesteringen bør fordeles over de første 24 måneder. Se hans præsentation samt indlæg her.

Link til præsentation.

 

Ditte Rude Moncur, Analysechef, Vækstfonden tog temperaturen på små og mellemstore virksomheders adgang til kapital.

Hvordan ser mulighederne ud i dag i forhold til før og under finanskrisen? Hvad skal der til for at opnå finansiering? Og hvad skal man være opmærksom på? Med udgangspunkt i Vækstfondens egen portefølje af virksomheder satte Ditte også fokus på, hvad der skal til for at lykkes, når kapitalen er hus. Hvilket ting skal være på plads for at øge sandsynligheden for at lykkes som iværksætter. Se hendes præsentation samt indlæg her.

Link til præsentation.