TV2 Media

Regional annoncering er billigere end du tror

Ønsker du at ramme din målgruppe lokalt, er annoncering på TV 2 Regionerne det oplagte valg. Med en Regional New Bizz-pakke får du 31 visninger med 13 visninger i Prime-time, som ligger op af TV 2s populære programmer kl. 20.00.

TV 2 Regionerne er et af landets stærkeste medier, uanset om dit formål er at øge salget eller højne kendskabet til din virksomhed. Vælg de produktpakker, der passer din målgruppe bedst. Lad dig inspirere på de følgende sider – her finder du et samlet overblik og hjælp til, hvordan du kommer i gang.

Målrettet kunderne i din region

TV 2 Regionerne samler dagligt 900.000 danskere, når vi sender lokale nyheder fra vores otte regioner. Programmerne er målrettet lokalbefolkningen og sætter fokus på aktuelle begivenheder i øjenhøjde med seerne, hvad end de sidder i Jylland, på Fyn, Bornholm, Sjælland eller i Hovedstadsområdet.

Med et spot når du effektivt og målrettet i kontakt med kunder i netop din region. Vil du være til stede på flere medier, er det en oplagt mulighed at kombinere dine regionale tv-spots med et lokalt budskab på tv2.dk.

Få mere information

Kontakt din regionale konsulent her.

Regionale priser 2017Katalog: TV 2 Regionerne 2017