undefined

MOMONDO får tv-investering 5 gange igen

Forestil dig at du sidder en mørk vinteraften foran dit tv og ser en Momondo-reklame, der får dig til at drømme dig væk til sol og varme, og på kort tid kan rejsen være købt.

Det er der rigtig mange, der har prøvet før dig. Faktisk oplever Momondo, at de på grund af deres tilstedeværelse på tv får en langt større volumen i salget. Momondo har med tv-investeringen formået at skabe en langt større og mere rentabel forretning end konkurrenterne, der ikke har anvendt tv.

Momondos investeringer på TV gennem de seneste 10 år har været en rigtig god forretning, både på kort og på lang sigt. Faktisk så godt at hver gang Momondo investerer 1 kr. på TV så får de deres investering hele 5 gange igen!

Tv står for hele 65 procent af det mediedrevne salg men kun for 43 procent af den samlede medieinvestering.

-          Citat, Per Christiansen, Momondo.

TV 2s samarbejde med Momondo giver desuden et unikt indblik i værdien af den langsigtede mærkeopbygning på tv. Det er tankevækkende, at den kortsigtede medieeffekt, som de fleste virksomheder styrer efter, kun udgør 24 procent, mens den langsigtede effekt af tv-kampagnen er tre gange større (76 procent).

Derudover illustrerer casen, hvor vigtigt det er optimere samspillet mellem tv-kampagnen og de betalte søgeord på Google (SEM). Effekten af Momondos søgeordsmarkedsføring stiger således i takt med tv-trykket i markedet.

 

undefined

Dit cykelhold kan blive en del af FIRMATOUREN (værdi: 15.000 kr.)

TV 2 giver nu, dig og din virksomhed, muligheden for at blive en del af FIRMATOUREN.
Her dyster din virksomhed mod TV 2 kendis hold.

Vi udlodder deltagelse for 5 hold (25 personer) inkl. mad, telt, bord/bænke og startnummer. Værdi ca. 15.000 kr.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at registrere dig herunder med navn og kontaktoplysninger og fortælle hvorfor netop din virksomhed skal være med, når det går løs fredag d. 27. maj. Vinderen får direkte besked.

Registrer dig her gansler@firmatour.dk for at deltage i konkurrencen
Se filmen om FIRMATOUREN HER