undefined

TV 2 NEWS rammer dine kunder – Danmarks 5. største kanal

Når du skal have fat i dine kunder - og i særdeleshed dine business-kunder - er TV 2 NEWS det helt rigtige sted at annoncere. Det går rigtig godt i spænd med at hele 89% af alle direktører som ser TV 2 NEWS ugentligt er meget positive overfor TV 2 NEWS.

Når danskerne vil følge store nyhedsbegivenheder – hvad enten det er valg, terror, flygtningestrøm eller andre af de store nyhedsemner – er TV 2 NEWS den sikre kanal at gå til. Det er baggrunden for, at TV 2 NEWS i 2015 fik sin højeste seerandel og sit bedste år nogensinde.

Sidste år stod TV 2 NEWS for 4,0 procent af danskernes tv-sening. Det gør TV 2 NEWS til Danmarks femte mest sete kanal og uden for primetime Danmarks tredjestørste kanal.

Tv-seerne bruger en rekord-stor andel af deres tid på TV 2 NEWS i en tid, hvor flow-kanaler er udfordret, og hvor en del husstande vælger mindre tv-pakker.

TV 2 går i luften med ny business-kanal

På TV 2 NEWS ser vi frem til et 2016, hvor det nu bliver muligt at dække business-området endnu stærkere, når TV 2 går luften med en business-kanal på TV 2 PLAY, og hvor business-kanalen og NEWS får deres egen app.