VMD2019.jpg

Attraktive sponsormuligheder når TV 2 samler danskerne

TV 2s helt store flagskib, ’Vild med dans’, løber af stablen for 16. år i træk og sikrer dermed 12 festlige fredage hen over efteråret. Programmet er en elsket tradition med omkring én million seere fredag efter fredag. Det er stadig muligt at stå som sponsor af ’Vild med dans’ 2019, idet det ene delesponsorat er ledigt.

Hvad betyder det for dig som sponsor?

  1. Du kommer i tale med en meget attraktiv og købestærk målgruppe.
  2. Programmet eksponerer hele 80 procent af danskerne over 18 år+.
  3. Når så mange danskere sidder sammen og ser TV 2, sidder der også en skare af dine potentielle kunder.
  4. Som programsponsor sikrer du dit produkt en unik placering og synlighed, som er med til at skabe kendskab og opmærksomhed omkring netop dit produkt.
  5. Et programsponsorat giver dig mulighed for hospitality i form af billetter til studie og show.

Ny krimiserie på TV 2

TV 2 blænder til efteråret op for en ny, stor TV 2-krimiserie med Anders W. Berthelsen i hovedrollen. Anders W. Berthelsen spiller den fallerede politiefterforsker, Rolf Larsen, der har mistet grebet om sit liv efter at have mistet sin datter i en tragisk ulykke.

Men afsløringen af en systemfejl i politiets DNA-register bringer overraskende spor frem i lyset, og tvinger politimanden ud af sin eneboertilværelse i Nordjylland. Nye oplysninger nærer et spinkelt håb hos Rolf Larsen om, at datteren stadig lever, og en desperat og uautoriseret efterforskning leder ham på sporet af en sag om menneskehandel.

Serien er skrevet af Torleif Hoppe, som tidligere har været manuskriptforfatter på afsnit af tv-serier som ’Forbrydelsen’, ’Den som dræber’ og ’Nikolaj og Julie’.
Krimiserien løber over skærmen i otte afsnit hen over efteråret og udbydes som et delesponsorat for to sponsorer.

Kontakt

Hvis du er interesseret i yderlig information, er du velkommen til at kontakte Head of Sponsorship i TV 2 Reklamesalg, Lina Hazuki.

Lina Hazuki
Head of Sponsorship
Telefon: 20 24 39 34
lier@tv2.dk