Pix04.jpg

Få adgang til omtale af din branche eller virksomhed

TV 2 er med til at sætte dagsordenen i Danmark, og med TV 2 PIX har du en mulighed for at få adgang til nyhedsindslag fra TV 2s kanaler, så snart de er vist på tv. Det kan være indslag om enten din egen eller andre virksomheder, der har fået medieomtale, og hvor der måske er behov for at krisestyre og tage vigtige beslutninger i forbindelse med omtalen.

 Med TV 2 PIX on demand har du mulighed for at…

  • …bestille indslag, der har været vist på TV 2s kanaler, hvor din virksomhed eller branche er nævnt
  • …blive bedre klædt på til at lede virksomheden gennem en evt. krise og informere medarbejderne bredt og hurtigt via publicering af indslag på virksomhedens intranet
  • …bruge indslagene til medietræning af virksomhedens talspersoner og dermed også som et værdifuldt værktøj til krisestyring og til forbedring af virksomhedens omdømme 

Der findes øjeblikke, som ingen af os glemmer

Mangler I billeder fra nogle af Danmarks største begivenheder, eller er der et særligt klip, I har brug for? TV 2 vil gerne dele øjeblikke helt tilbage fra TV 2s fødsel 1. oktober 1988.

TV 2 PIX rummer mange unikke genrebilleder og tager sig dagligt af forespørgsler fra produktionsselskaber, broadcastere, reklamebureauer, undervisningsintuitioner og virksomheder, der ønsker at købe klip fra TV 2s arkiv.

Klik her for at få mere at læse mere om TV 2 PIX

Kontakt

Kontakt TV 2 PIX og hør, hvad vi kan tilbyde din virksomhed på pix@tv2.dk eller på 65 21 11 11.