HERRELANDSHOLDET ER TILBAGE!

Nu er det endelig tid til en helt særlig sæson på TV 2 og TV 2 PLAY.  

TV 2 Reklamesalg ønsker alle vores annoncører og samarbejdspartnere god sommer, når TV 2 og TV 2 PLAY går i fodbold-mode i juni - skarpt efterfulgt af et Tour de France med start i København.  

DE ER TILBAGE! 

 Bolden ruller igen, og det er tid til at iklæde sig den nystrøgede landsholdstrøje og stå skulder ved skulder og synge med på 'Der er et yndigt land'. Danmark skal nemlig spille fire landskampe på ti dage i UEFA Nations League i starten af juni. 

Det er tre stærke modstandere i form af Frankrig, Kroatien og Østrig, som Danmark skal møde, når der bliver spillet UEFA Nations League. Programmet er: Fredag 3. juni klokken 20.45 Frankrig-Danmark, mandag 6. juni klokken 20.45 Østrig-Danmark, fredag 10. juni klokken 20.45 Danmark-Kroatien og mandag 13. juni klokken 20.45 Danmark-Østrig. 

Se alle kampe fra UEFA Nations League fra onsdag 1. juni til tirsdag 14. juni på TV 2 PLAY. Blandt de mange spændende opgør til Nations League er der blandt andet topkampe som Spanien-Portugal, Norge-Sverige, Ungarn-England og Italien-Tyskland. 

TV 2 har sikret sig rettighederne til alle herrefodboldslandsholdskampene fra 2022 til 2028. Samtidig har TV 2 sammen med DR sikret rettighederne til EM-fodboldslutrunderne UEFA EURO 2024 og UEFA EURO 2028. 

Få din brand vist helt tæt på de store sportsbegivenheder på TV 2 OG TV 2 PLAY

Produktet `Specifics` er din mulighed for, at få dit brand vist helt tæt på de store sportsbegivenheder. Her kan du læse mere om fordelene ved at anvende særplaceringer: 

  • Konkret udvælgelse af et program får seerne ubevidst til at associere brandet med programindholdet, som i ovenstående tilfælde er sport, fællesskab og alt det vi deler. 
  • Du kan udvælge programmer med mange seere 
  • Du kan udvælge et program, som har en relevant kontekst til dit brand 
  • Du har mulighed for at ramme en relevant målgruppe ud fra et givent program 
  • Du kan sikre relevant timing i forhold til, hvornår du har størst salgspotentiale på ugen 
Kontakt

Kontakt TV 2 Reklamesalg, hvis du vil vide mere om annoncering på TV 2 og TV 2 PLAY