X Factor er en unik mulighed for at kommunikere til de unge

Thomas Blachman, Martin Jensen og Kwamie Liv har fundet årets X Factor-deltagere. Der er lagt op til god musik og en række ørehængere, når programmets liveshows ruller over skærmen fra på fredag.

X Factor har siden den danske premiere i 2008 samlet danskerne foran skærmen. Med den nye Nielsen seerundersøgelse kan vi nu bekræfte, at X Factor formår at samle danskerne på tværs af aldersgrupper. Programmet når omkring 1 mio. danskere, når vi medtager sening på tværs af snigpremierer, live og tidsforskudt sening. Især den unge målgruppe ser med og løfter den generelle sening af primetime programmer.

Kilde: Nielsen Seerundersøgelsen

Total take over på TV 2 hovedkanalen og TV 2 PLAY

Ved de store primetime programmer er der en unik mulighed for at booste kampagnedækningen til den helt rigtige målgruppe på tværs af TV 2s platforme. Du kan udvælge et program, som har en relevant kontekst til dit brand, og du har dermed mulighed for at ramme den relevante målgruppe ud fra et givent program. Det betyder også, at du kan sikre relevant timing i forhold til, hvornår du har størst salgspotentiale på ugen.

Samtidig har du mulighed for at ramme cable cutters med vores nye TV 2 PLAY-tilvalg på Specifics-ordrer. Dette er et stærkt supplement til TV 2 i primetime med en total take over på klassisk tv og live-sening på TV 2 PLAY. Det betyder helt konkret, at der ved køb af Specifics vil være mulighed for at inkludere præcis samme blok på TV 2 PLAY.

Hold øje med programplanen på TV 2

Som annoncør betyder det også, at du skal holde øje med programplanen, og at du har mulighed for at planlægge og målrette til en konkret målgruppe. I 2022 tilbyder TV 2 både nye og velkendte primetime programmer.

Sommerdrømme: Der skal bygges, og kreativiteten slippes løs, når 'Sommerdrømme's fire par gennem otte programmer skal kreere deres drømmesommerhus på Lolland.

Hvem holder masken? Hvem holder masken?' kaldes verdens mest hemmelige underholdningsshow, da alle hovedpersonerne er hemmelige.

Stormester: Ny sæson Stormester er klar til sommeren. Lasse Rimmer er stormester, og hans assistent Mark Le Fêvre står klar med masser af krøllede opgaver til fem kendte danskere.

Langt ude i Lapland med Lene Beier og Thomas bo Larsen: Der opstår en helt ny relation på TV 2, når ellers altid rolige Lene Beier kommer ud af sin comfort zone i selskab med Thomas Bo Larsen

Landmand søger kærlighed, Ingemann på Bornholm, Min sindssygt sunde familie, Nybyggerne, Til salg i 100 år og mange flere…

 

Kontakt

Kontakt TV 2 hvis du ønsker at høre mere om annoncering