KLEMT.jpg

Addressable TV: Målrettede reklamer i velkendt tv-kvalitet

Addressable TV er hybriden mellem den traditionelle TV reklame og digital. Et annonceformat der bibeholder den høje kvalitet fra TV reklamen koblet sammen med mulighederne for at levere 1:1 kommunikation til den enkelte husstand, og direkte målrette Jeres reklame til hvem den er relevant. Med Addressable TV er det muligt at lave unikke databerigede medieindkøb på tværs af TV 2s stærke kvalitetsindhold og er et annonceformat, der udover sin høje kvalitet, har en viewability på næsten 100%.

Produktet addressable TV leveres på TV 2 PLAYs livesignal* i reklameblokke og på on-demand indholdet som pre-rolls. Her kan TV 2 tilbyde målrettede reklamer på alle devices, hvor der kan ses TV 2 PLAY, herunder smart TV, Apple TV og smartphones.

Med Addressable TV kan I som annoncør målrette Jeres annonce ud fra:
Specifikke målgrupper, defineret ud fra klassiske demografiske variabler som køn, alder og geografi.
Baggrund af indholdskategorier på tværs af hele TV 2s store indholdskatalog.

Egne data – fx baseret på e-mails fra en kundedatabase med muligheden for specifikt at målrette et budskab til eksisterende kunder

Addressable TV er produktet, der kan målrette eksponeringen i udvalgte målgrupper og blandt personer, der ikke længere har en TV-pakke, og er derfor et stærkt supplement til Jeres TV-kampagne, eller som en enkeltstående aktivitet hvis man ønsker at prøve TV-mediet af som en ny kommunikationsplatform på en let overskuelig og priseffektiv måde.

Til sammenligning med udbydere af web-tv og video på sociale medier, tilbyder TV 2 med addressable TV et produkt i høj kvalitet både i format og levering. Der er garanti for at Jeres reklame vises for rigtige mennesker, at reklamen ses til ende og at placeringen kun sker omkring TV 2s kendte kvalitetsindhold.

Annonceformatet følger de samme specifikationer som på tv.

Kontakt

Få mere information om TV 2 Addressable TV.

Kasper de Place

Team Manager 

Telefon: +45 30 17 29 48

Email: kdph@tv2.dk