TV 2 Connect 

TV 2 Connect er en self-service platform til køb af Addressable TV.

 

  

Platformen er i første version udviklet af TV 2 til bureauer og større annoncører, der stiller betalingssikkerhed, men bliver i løbet af 2021 også udvidet til at kunne håndtere betaling via kreditkort. Platformen imødekommer et stort ønske om at gøre annoncering på tv tilgængeligt for flere annoncører - herunder regionale eller lokale annoncører, som med platformen har mulighed for at få reklamer vist på tv, dér hvor kunderne befinder sig og med den dokumenterede effekt, man kender fra tv.   

TV 2 Connect gør det muligt for annoncører at optimere kampagner med noget af det data, som er tilgængeligt på Addressable TV, til at optimere målgrupper efter f.eks. demografi (alder og køn), frekvensstyring (dvs. hvor mange gange, man ønsker, at reklamen skal vises til sin målgruppe på tværs af alle de enheder, man kan se TV 2 PLAY på), samt ikke mindst geografi; enten regionalt eller helt ned på enkelte kommuner. 

Platformen er opbygget på en logisk og intuitiv måde, der vil være bekendt for alle brugere, der tidligere har booket reklamer på andre store, digitale medier, og der er indbygget vejledning til de valg, man som annoncør kan foretage i platformen. 

Samtidig er TV 2 Connect integreret med TV 2s lagerstyring, så man ved booking hele tiden kan se prisen for en reklamevisning med de tilvalg, man har foretaget, men samtidig viser værktøjet også, hvor mange reklamevisninger der er ledige i den ønskede periode. 

Besøg platformen her – eller kontakt TV 2 Reklamesalg, hvis du ønsker at høre mere om TV 2 Connect eller blive oprettet som bruger.