topbillede_1@2x.png
andrew-ridley-jR4Zf-riEjI-unsplash (1).jpg
VI ETABLERER OG DRIVER SAMARBEJDER MED VIRKSOMHEDER OMKRING DE AGENDAER OG BUDSKABER, VI DELER.

TV 2 BRANDED CONTENT

I TV 2 Branded Content udvikler og etablerer vi partnerskaber. På baggrund af vores kunders ønsker, udvikler vi helstøbte kampagner, der udfoldes i TV 2s programuniverser. Vi tager udgangspunkt i den pågældende kampagnes DNA og udvikler indholdsformater, der eksekveres på tværs af TV 2s platforme.

Se nogle af vores seneste samarbejder i videoen her:

EKSEMPLER PÅ PARTNERSKABER

STILL.png

TOO GOOD TO GO
Fyld maven ikke skraldespanden

sukkerchok.jpg

DANISH CROWN
Danmarks Lækreste Gris

røde kors.png

RØDE KORS
Alle Vores Børn

ALKOHOL OG SAMFUND.png

ALKOHOL OG SAMFUND
Flere End Du Tror

DKR_Raek-Ud_TV2_desktop_takover_2560x1440.jpg

DET KRIMINALPRÆVENTIVE RÅD
Ræk Ud

TV2_desktop_takover_visitlæsø_desktop-2.jpg

VISIT LÆSØ
Det ligger i vores natur

grafisk_02.png

LIDL
GO' Sommermad

CBB Cillemouse.jpeg

CBB
Uden Filter

Skjul
TOO GOOD TO GO Fyld maven ikke skraldespanden

UDFORDRING

At mindske madspild er blevet en stor del af danskernes bevidsthed, men mange oplever det er svært i praksis. Selvom det lyder simpelt, så er madspild en af de største klimabelastninger i verden, og derfor er emnet vigtigt at få danskere til at forholde sig til. 

Too Good To Go ønskede at inspirere og motivere danskerne til at bekæmpe madspild samt at øge kendskabet og downloads af Too Good To Go’s app.

LØSNING

Kampagnen animerer, i forskellige content spor, danskerne til at blive bevidste omkring ”dårlige” vaner, og formår at give inspiration og konkrete tips og tricks til, hvordan man kommer sit madspild til livs, samtidig løfter kampagnen sig ud over det nære ved at sætte problematikken ind i et overordnet samfundsperspektiv. 

Det var centralt for kampagnen at den dels skulle sætte selve agendaen på landkortet, og dels give danskerne mulighed for at oversætte tematikken til konkrete hverdagshandlinger. Derfor besluttede vi en vekselvirkning i tilrettelæggelsen af indholdet på GO’ morgen og GO’ aften Danmarks platforme, hvor vi manifisterede et makro- og mikroperspektiv. For at ramme den brede målgruppe blev live indholdet efterfølgende klippet til SoMe indhold til GO’ redaktionen og Too Good To Go's egne platforme.

Kampagnen bestod af:

 • 12 indslag i GO’ morgen Danmark + 11 nedklip
 • 2 indslag i GO’ aften Live + 2 nedklip
 • Kampagnenavn + Grafisk univers + Kampagnebreakers (2-5 sek.) 
 • Kampagnefilm 
 • 26 posts på GO’s sociale medier
 • Analyse

RESULTATER

1/4 af danskerne, har set kampagnen, og den fik mere end 3,9 millioner videovisninger på SoMe, samt 32.847 kommentarer, reaktioner og delinger blandt målgruppen. Opslagene nåede gennemsnitligt ud til 217.304 personer alene på Facebook. Alt sammen organisk reach.

Too God To Go's app fik i kampagneperioden en stigning i downloads på 68 % og deres instagramprofil fik en stigning på 33 % i følgere. Regner man tre uger efter kampagneperioden med ses en stigning på i alt: 278 % i downloads og 400 % i instagramfølgere.

DANISH CROWN Danmarks Lækreste Gris

UDFORDRING

Danish Crown ønskede at inspirere danskerne til at lave nemme og sunde retter for hele familien, der løfter niveauet fra sovs og kartofler og giver dem flere varierede muligheder i hverdagen, så alt de skal gøre er at spise gris til. Derfor indgik de et samarbejde med TV 2 omkring produktionen af PLAY-formatet 'Danmarks Lækreste Gris', som en del af kampagnen 'SPIS GRIS TIL', der fremmer tilbehøret frem for kødet.


LØSNING

Vi udviklede en kampagne der bestod af:

 • En serie af fem afsnit til TV 2 PLAY
 • SoMe indsats på TV 2 og Danish Crowns platforme
 • En bannerkampagne på tv2.dk.
 • Levering af trailere, opskrifter, og nedklip fra programmet til Danish Crown
 • Danish Crown udviklede eget kampagnesite, hvor indholdet fik liv

I serien dystede Louisa Lorang og Casper Sobczyk om at kreere de bedste sommerretter med en humoristisk tilgang i et let format.


RESULTAT

Kampagnen formåede at inspirere danskerne. De mener, at serien formår at sætte fokus på madretter med gris, og at den giver inspiration til nye måltider. Budskabet er tydeligt og relevant for mange, og der er en stærk kobling til Danish Crown som brand.

Modtagerne tog godt imod indholdet, og det resulterede i høj liking.

Når Danish Crown kobles med 'Danmarks Lækreste Gris' står de styrket tilbage, med en mere positiv kvalitetsopfattelse af deres produkter og de fremstår mere attraktive.

RØDE KORS Alle Vores Børn

UDFORDRING

Røde Kors ønskede at sætte fokus på og hjælpe udsatte familier i Danmark. De ønskede at gøre danskerne opmærksomme på, at børn og familier, der lever i en udsat og sårbar situtation, kæmper med psykiske og fysiske problemer, og at særligt børnene har det svært. 


LØSNING

I to omgange satte vi sammen med Røde Kors fokus på blandt andre udsatte familier og deres børn. I løbet af forår/sommer havde vi en kortere række indslag i GO' morgen Danmark, hvor vi satte fokus på børn og fælleskabet. Og i løbet af december måned blev kampagnen for alvor skudt i gang med en solid indholdpakke. Her havde vi fokus på børn og familier, der har det svært i Danmark og op til julen. 

Kampagnen bestod af:

Overordnet:

 • Studieindslag i GO'
 • Kampagne identitet
 • Grafikpakke
 • SoMe indhold/indsats
 • VTR/mini-dokumentarer
 • Appelfilm
 • Kampagnefilm
 • Leverance af indhold til Røde Kors

RESULTAT

Kampagnen nåede ud til 1/3 af alle danskere, og agendaens gode budskab blev spredt ud over sociale medier. Vi formåede at nå kampagnens mål ved at nå 1/3 af alle danskere, og 77% af dem får medfølelse med indholdet. Dermed fik vi gjort folk opmærksomme på de mange familier, som har brug for hjælp og vigtigst af alt hjulpet 13.300 udsatte familier i julen.  

Røde Kors og TV 2s samarbejde fortsætter i 2021.

ALKOHOL OG SAMFUND Flere End Du Tror

UDFORDRINGEN

Alkohol & Samfund og Tryg fonden ønskede at sætte fokus på den store andel af danskere, der lever i det skjulte med et alkoholmisbrug og belyse, hvordan det også er yderst indgribende for familie, kollegaer og venner.

Håbet var, at flere erkender misbruget og får hjælp og at kampagnen kan være med til at nuancere opfattelsen af, hvad det vil sige at være alkohol afhængig – og at misbrug ikke skeler til social rang og status.


LØSNING

I uge 39 og 40 skød vi en bred kampagne i gang på tværs af TV 2s kanaler. Vi tog udgangspunkt i GO' morgen Danmark hvor vi med studieindslag havde tidligere alkohol afhængige inde og fortælle deres historier. 

Kampagnen bestod af:

 • Indslag i GO' morgen Danmark og GO' aften Live
 • Et live callcenter med Alkolinjen
 • 1 kampagnefilm 
 • 3 kampagnebreakers til SoMe og GO’-fladen.
 • 1 ECHO video
 • 1 digital video 
 • Leverance af alt indhold til Alkohol og Samfund

RESULTAT

Med indslagene i GO’ morgen Danmark og GO’ aften Live, fik vi bredt budskabet ud til mange danskere. Kendte personer og normale danskere fik nuanceret billedet af, hvad det vil sige at være alkoholafhængig og nedbrudt nogle af de tabuer og fordomme, der er i samfundet.

De to videoer, som blev produceret og delt af ECHO fik over 550.000 videovisninger, og formåede at tale til danskere, som er berørt af emnet. 

På GO’s Facebook blev videoer og nedklip delt og kommenteret af danskerene. Samlet set fik kampagnen mere end 3 millioner videovisninger og mere end 70 tusind delinger, reaktioner og kommentarer på de sociale medier.

Alt i alt oplevede Alkohol og Samfund en stor stigning i henvendelser, og vi formåede at skabe opmærksomhed og sætte fokus på alkoholafhængighed hos danskerne. 

DET KRIMINALPRÆVENTIVE RÅD Ræk Ud

UDRFORDRINGEN

Det Kriminalpræventive Råd ønskede at sætte fokus på psykisk partnervold. De ønskede at ramme bredt med særligt fokus på kvinder i alderen 16-29 år, hvilket er en ellers svær målgruppe at nå.

DKR ville gerne oplyse om at psykisk partnervold antager mange former, og at det kan have konsekvenser for ofrene og deres børn.

Yderligere ville de have fokus på, hvordan man identificerer og håndterer psykisk partnervold, samt hvor man kan finde hjælp.


LØSNING

I efteråret 2020 satte vi igennem 10 unikke ECHO-videoer fokus på psykisk partnervold.

ECHO udkommer med videoindhold til den yngre målgruppe, og derfor var det oplagt at de var afsendere på budskabet.

Emnet blev bredt ud ved at kvinder og mænd, der selv har oplevet psykisk partnervold tæt på, delte deres personlige historier og fortællinger.


RESULTAT

Kampagnen resulterede i højt engagement på alle platforme og videoer. Danskere i alle aldre delte, likede og kommenterede indholdet, og der blev skabt en inkluderende og støttende tone i kommentarsporet.

Videoerne som blev delt gennem ECHOs profiler på Facebook, Instagram, YouTube, TV2.dk og PLAY fik mere end +4 millioner videovisninger. Den første video havde et reach på over 1 million danskere på Facebook, og kampagnen blev desuden delt i nationale nyhedsmedier som P3 og P4 radio og Ligestillingsminsteren delte indholdet på sin profil. Derudover fik DKR en 25% stigning i henvendelser efter kampagnen.

Best Use of AFP Web TV

VISIT LÆSØ Det ligger i vores natur

UDFORDRINGEN

Grundet nedlukningen af landet og grænserne, har flere end nogensinde søgt oplevelser og eventyr i eget land. Derfor var det væsentligt at få Læsø på agendaen, med fokus på øens mange muligheder. Visit Læsø ønskede derfor at fortælle om øens kultur, historie og aktiviteter med henblik på at få flere turister til øen.

I påsken 2020 kørte TV 2s vejrbil til Læsø, hvor der blev produceret Vejr-indslag om og direkte fra Læsø. 


LØSNING

I perioden maj 2020 producerede vi en kampagne, hvor Vejrbilen satte fokus på Læsøs mange muligheder.

Kampagnen bestod af:

 • 4 vejrudsendelser sendt direkte fra Læsø
 • 2 indslag om Læsø sendt i almindelig vejrudsendelse fra studie.
 • Tilsvarende posts på Vejrets SoMe
 • Leverance af indslagene

RESULTAT

Med Peter Tanev som vært, blev der sendt vejrudsendelser fra Læsø. Udsendelserne blev sendt fra forskellige kroge af Læsø, og Peter fik derfor lejlighed til at fortælle om øens unikke klima, historie og oplevelser.

Gennem inspirerende fortællinger blev danskerne oplyst om øens sommer-aktiviteter, madoplevelser og kultur, alt sammen hjemme fra stuen i forlængelse af aftens vejrudsendelse. 

LIDL GO' Sommermad

Kampagnespot der blev sendt i GO' morgen Danmark.

UDFORDRINGEN

LIDL ønskede at inspirere danskerne til at pifte sommeraftenerne op med lækker sommermad, som tager udgangspunkt i det danske spisekammer og dermed sætte fokus på, at Lidl forhandler dansk.

Nedlukningen af Danmark samt landets grænser medførte større behov for oplevelser og samvær i eget hjem, og med maden som omdrejningspunkt ville GO’ morgen Danmark og Lidl inspirere til hyggelige sommeraftener.


LØSNING

I perioden juli 2020, satte vi fokus på lækre danske sommerretter og hygge i GO' morgen Danmark. 

Kampagnen bestod af: 

 • 8 studieindslag med kok i GO' morgen Danmark
 • 3 opskriftsvideoer med sommerretter
 • 12 madopskrifter på tv2.dk
 • 1 konkurrencespot
 • 3 vindere af privatmiddag, indslag i GO’ aften Live
 • Grafisk identitet til bl.a. landingpage på lidl.dk
 • Tilsvarende SoMe opslag
 • Leverance af indhold til Lidl

RESULTAT

Igennem studieindslag med kokken fra landsholdet, satte vi fokus på dansk sommermad. Ved at engagere danskerne i en konkurrence, fik vi også sat fokus på at gøre noget godt fra andre, sommerhygge og samvær.

På GO's SoMe kanaler fik opslagene 2 mio. videovisninger. Udover højt engagement og bred reach på GO’s platforme, havde indholdet ligeledes god performance på Lidls egne kanaler.

CBB Uden Filter

UDFORDRINGEN

Som en del af en større kampagne ønskede CBB at få udbredt kendskabet til deres ”Uden Filter” kampagne/agenda.

CBB vil gerne bidrage til, at vi skruer lidt ned for den anstrengende jagt på perfekthed. De synes nemlig, at der skal være plads til alle, og det passer også helt naturligt med deres egne kerneværdier ærlig, kærlig og uden bøvl.


LØSNING

I løbet af foråret 2019 satte vi med en PLAY programserie på 6 afsnit fokus på tematikken.

I TV2-programserien 'Cillemouse - den falske virkelighed' lukkede model og influencer seerne ind i sin hverdag i forsøget på at gøre op med perfekthedskulturen på sociale medier. Sideløbende med serien kørte en artikelserie, der gik i dybden med tematikken omkring perfekthedskultur og afhængighed.


RESULTAT

Samarbejdet formår at sætte ‘et liv uden filter’ på agendaen. Budskabet er tydeligt og er et relevant emne for mange.

Der bliver taget godt imod indholdet, som opleves troværdigt, relevant, inspirerende og interessant og resulterer i en høj liking.

Når CBB kobles med ‘Et liv uden filter’ står CBB styrket tilbage, både i forhold til opfattelse af mærket, der opleves mere positivt, samt intentionen om at bruge CBB i fremtiden.

Udmærkelser_x3@2x.png (1)

MØD TEAMET

Amalie Grevsen1850.jpg

Amalie W. K. Grevsen,
Head of TV 2 Branded Content

Christina Vedel2018.jpg

Christina Vedel,
Client & Branded Content Manager

Drita Memisi2084.jpg

Drita Memisi,
Sales & Branded Content Manager

Moses Luxhøj2520.jpg

Moses Luxhøj,
Kommerciel Indholdsudvikler

Kamma Fogh Gustafsson,
Projektkoordinator

Camilla Petersen,
Projektleder

line-smidstrup.jpg

(BARSEL) Line Smidstrup,
Kommerciel Indholdsudvikler

(BARSEL) Tanja Midtgaard,
Senior Projektleder

Skjul
Amalie W. K. Grevsen, Head of TV 2 Branded Content
Telefon: 20 24 38 21
Christina Vedel, Client & Branded Content Manager
Telefon: 30 10 01 36
Drita Memisi, Sales & Branded Content Manager
Telefon: 51 56 32 23
Moses Luxhøj, Kommerciel Indholdsudvikler
Telefon: 20 24 37 26
Kamma Fogh Gustafsson, Projektkoordinator
Telefon: 61 86 22 05
Camilla Petersen, Projektleder
Telefon: 40 10 61 96
(BARSEL) Line Smidstrup, Kommerciel Indholdsudvikler
Telefon: 30 10 03 58
(BARSEL) Tanja Midtgaard, Senior Projektleder
Telefon: 20 75 34 73
Kontakt

Christina Vedel

Client & Branded Content Manager

Telefon: +45 30 10 01 36

Email: cvea@tv2.dk


Drita Memisi

Sales & Branded Content Manager

Telefon: +45 51 56 32 23

Email: drme@tv2.dk

Udmærkelser_x1@2x.png (1)