1.jpg (2)

Vil du brandes gennem relevant kvalitetsindhold?

På TV 2 forstår vi vigtigheden af at udbrede vores brands på tværs af platforme for dermed at skabe merværdi og fortsat udbygge relationen til vores brugere. Dette giver samtidig nye og forbedrede muligheder for kommercielle partneres integration i TV 2s universer. TV 2 Branded Content tilbyder indholdssamarbejder på tværs af TV 2s platforme. Vi bygger nye brandassociationer og kan forstærke eksisterende.

I den nye medieverden forbruger vi TV på flere platforme – gerne samtidig – og et programs budskaber, elementer og værdier kan udfolde sig på tværs af brands, tid og medier. Det betyder også, at vi forbrugere gerne vil engageres med relevant og målrettet indhold, som har noget på hjerte og som taler til netop vores interesser.

TV 2 Branded Content tilbyder følgende produkter:

Branded Content til tv2.dk

Branded Content til TV 2 PLAY

Branded Content til TV 2 ECHO

Screenshot 2017-03-15 15.14.38.jpg
5000000+ sidevisninger
på Branded Content på tv2.dk

Branded Content til tv2.dk

Gennem et samarbejde omkring Branded Content (annoncørbetalt indhold) til tv2.dk vil jeres virksomhed få en unik mulighed for at kommunikere til de mere end 1.000.000 daglige unikke brugere af tv2.dk, hvor det rigtige match skaber fundamentet for solidt indhold af høj kvalitet. Indholdet produceres uafhængigt af TV 2 Branded Content og kan indeholde artikler, videoer, infographics mm., der alle tager afsæt i en fælles agenda.

Ved at præsentere historier sammen med TV 2, vil I dermed få mulighed for at skabe agendasættende indhold og derigennem øge kendskabet til jeres brand og værdier blandt tv2.dks brugere. Herudover får I eksklusiv rettighed til at bruge indholdet på egne platforme, samt option på tilkøb af kampagneplaceringer på desktop og mobil på de aktuelle indholdssider.

TV 2 Branded Content producerer indhold inden for områderne livsstil, underholdning og sport i formaterne Impact og Premium. 

Se et eksempel på Premium her.

Se et eksempel på Impact her. 

Alle forslag til Premium-artikler vurderes af TV 2s digitale redaktører, som beslutter, om forslagene er interessante for TV 2s brugere.

Nedenfor ses et eksempel på en Premium-artikel i samarbejde med IKEA.

Branded Content til TV 2 ECHO

Branded Content til TV 2 ECHO er korte videofortællinger for de 20-30 årige, hvor det er ungt, professionelt og ikke opstillet. Her er tale om aktuelle journalistiske fortællinger, der giver genlyd - her er mindre samfund og mere liv.

De korte videofortællinger vil leve på tværs af TV 2 ECHO's platforme i TV 2-universet, som tæller tv2.dk, YouTube, Instagram og Facebook. Fra 2019 udkommer TV 2 ECHO også på skrift på tv2.dk og med længere formater på TV 2 PLAY. Videofortællingerne vil have en varighed på mellem 1-10 minutter, men ligger i gennemsnit typisk på 2-3 minutter.

TV 2 ECHO gør de unge klogere på livet, og derfor skal historierne overraske og udfordre og formidles ofte i en underholdende, frisk, sjov og finurlig tone.

I videoen ses et tidligere eksempel på Branded Content til TV 2 ECHO i samarbejde med IKEA. 

Branded Content til TV 2 PLAY

Branded Content til TV 2 PLAY er digitale tv-formater med alternative fortælleformer, som udkommer på TV 2 PLAY og har en stærk forankring på sociale medier.

Branded Content til TV 2 PLAY er kvalitetsindhold finansieret af kommercielle samarbejdspartnere. Disse kan både være samarbejder omkring eksisterende programbrands/universer eller helt nye og unikke produktioner, der alene får et liv på TV 2 PLAY og eventuelt på partnerens platforme. 

TV 2 PLAY har 500.000 abonnenter og 1.000.000 brugere.

TV 2 har 100% redaktionel frihed, og produktomtale og -fokus er ikke muligt.

Se traileren på vores tidligere Branded Content til TV 2 PLAY i samarbejde med CBB Mobil i videoen. 

blck-300x225.jpg

Få adgang til millioner af brugere

1.000.000 daglige besøgende på tv2.dk

500.000 abonnenter og 1.000.000 brugere på TV 2 PLAY

+700.000 følgere på sociale medier på tværs af platforme

Cases

Casefilm

NORDEA - PENGE I PRIVATEN

FORD - TINKAS JULEEVENTYR

TELIA OG SAMSUNG - ZULU SWIPER EUROPA

 

CBB MOBIL - CILLEMOUSE, DEN FALSKE VIRKELIGHED

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Branded Content, så kontakt:

Drita Memisi
Client & Branded Content Manager
drme@tv2.dk
Telefon: 51 56 32 23