TV.jpg
TV 2 NEWS sender nyheder døgnet rundt

OM TV 2 NEWS

TV 2 NEWS var i 2021 Danmarks tredje største kanal efter TV 2 og DR1 og har hver dag knap 700.000 seere forbi kanalen, der hver ser med i over en time i gennemsnit. I 2020 & 2021, hvor der i Danmark og internationalt var fokus på corona, voksede seningen og brugen af TV 2 NEWS yderligere.

NEWS' fremgang over de senere år kan tilskrives den solide nyhedsdækning af især dansk og international politik, samfundsforhold, business samt breaking news. I eftermiddagsfladens 'NEWS & Co.' medvirker hver dag tre gæsteværter, som med personlighed og kant sætter perspektiv på aktuelle nyheder. 

TV 2s nyhedskanal, som i de første år var mest kendt for breaking news, har – foruden den løbende nyhedsformidling – opprioriteret at levere perspektiv, substans og analyse. TV 2 NEWS sender eksempelvis ekstraudsendelser og debatprogrammer i slipstrømmen af store nyhedshistorier, særlige temaer og dagsordensættende dokumentarer. Herudover tilbyder NEWS en række faste magasinprogrammer inden for politik, udland og medier - nemlig 'Verden ifølge NEWS', 'Tirsdagsanalysen', 'Lippert', 'Business Class', 'Besserwisserne' og 'Presselogen'

I 2022 går NEWS i YouSee`s grundpakke, hvilket øger penetrationen på kanalen betragteligt med ca. 395.000 nye husstande.

Kontakt

Kontakt Morten Rafn Christensen for flere informationer om annoncering på TV 2 NEWS

Morten Rafn Christensen

Sales Manager, TV 2 NEWS

Telefon: +45 24 40 73 24

Email: moch@tv2.dk