TV.jpg
TV 2 NEWS sender nyheder døgnet rundt

OM TV 2 NEWS

TV 2 NEWS sender nyheder døgnet rundt og dækker breaking news minut for minut. Det får hver dag 671.000 danskere til at bruge gennemsnitligt 74 minutter på kanalen. TV 2 NEWS når ud til 1,5 mio. danskere hver uge og er den 2. største kommercielle kanal i Danmark.

TV 2 NEWS leverer saglig og seriøs nyhedsdækning med dybdegående analyser og perspektiveringer af finansmarkederne og nyheder fra både ind- og udland. TV 2 NEWS sender hver uge flere magasinprogrammer om blandt andet finansstof, politik og medier. Programmerne ”Tirsdagsanalysen”, ”Besserwisserne”, ”Presselogen”, ”Verden ifølge Trump”, ”Business Class” og ”Lippert” går i dybden, stiller skarpe og kritiske spørgsmål og debatterer emnerne fra forskellige vinkler.

TV 2 NEWS findes på tv, tv2.dk, Facebook samt mobile enheder og eksponeres for danskerne, der hvor de er – i hjemmet, på arbejdspladsen, i busser og tog på vej til og fra arbejde, i ventesale, banker, fitness- og butikscentre samt på hoteller.

TV 2 NEWS er for alle danskere, men vægter de 20 til 60-årige. Reklameblokkene på TV 2 NEWS er et godt valg, hvis man ønsker at nå ud til danskere, der interesserer sig for økonomi, politik og erhvervsliv.

TV 2 NEWS Kommercielle Partnerskaber

Som annoncør er det muligt at blive en del af hele Danmarks nyhedskanal. Vi udbyder kommercielle partnerskaber som årspakker, kvartalspakker og månedspakker. En fantastisk mulighed for de annoncører, der har BtB fokus og det danske erhvervsliv som målgruppe.

Kontakt

Kontakt Morten Rafn Christensen for flere informationer om annoncering på TV 2 NEWS

Morten Rafn Christensen

Sales Manager, TV 2 NEWS

Telefon: +45 24 40 73 24

Email: moch@tv2.dk