Kurs mod fjerne2.jpg
TV 2 Regionerne

TV 2 REGIONER

TV 2 Regionerne samler hver dag 800.000 danskere, når vi sender lokale nyheder fra vores otte regioner. Programmerne er målrettet lokalbefolkningen og sætter fokus på aktuelle begivenheder i øjenhøjde med seerne i Jylland, på Fyn, Bornholm, Østsjælland eller i Hovedstadsområdet.

Dermed er TV 2 Regionerne et af landets stærkeste medier, når du vil øge din omsætning og styrke dit brand. Hvis du sammenligner tv-reklame med andre medier, står tv-mediet for over 71% af den indtjening, der er skabt af reklamer – på trods af, at tv kun står for 54 % af det samlede mediespend.

Med TV 2 Regionerne får du kontakt til voksne danskere med stor købekraft. Du kan vælge én region eller flere.

Hvis du vil vide mere om muligheden for at reklamere på flere regionale kanaler på én gang eller har spørgsmål om dette, så kontakt din regionale konsulent.

sharon-mccutcheon-576867-unsplash.jpg
800.000 ser med hver dag
når vi sender nyheder fra vores regioner
grafiskpynt.jpg
KAMPAGNEFORSTÆRKNING
Du kan forstærke dit kampagneaftryk via Addressable TV (målrettede reklamer på TV 2 Play) samt digitale annoncer på TV2.dk. Det betyder, at du kan sikre, at fx alle kunder i din kundedatabase ser din reklame eller dit budskab. Eller du kan sikre et ekstra kampagnetryk i udvalgte målgrupper.
Kontakt

Hvis du vil se de aktuelle priser for hver region, så gå videre til Priser.

Hvis du har spørgsmål eller vil have et kampagneforslag, så klik her, find en konsulent og kom videre:

Find din konsulent