TV_hangin_on_wooden_wall-2.jpg

Addressable TV

Addressable TV er hybriden mellem den traditionelle TV reklame og digital. Et annonceformat der bibeholder den høje kvalitet fra TV reklamen koblet sammen med mulighederne for at levere 1:1 kommunikation til den enkelte husstand, og direkte målrette Jeres reklame til hvem den er relevant. Med Addressable TV er det muligt at lave unikke databerigede medieindkøb på tværs af TV 2s stærke kvalitetsindhold, og det er samtidig et annonceformat, der udover sin høje kvalitet, også har en viewability, der ligger helt i top.

Produktet addressable TV leveres på TV 2 PLAYs livesignal i reklameblokke og på on-demand indholdet som pre-rolls. Her kan TV 2 tilbyde målrettede reklamer på alle devices, hvor der kan ses TV 2 PLAY, herunder smart TV, Apple TV og smartphones. 

Med Addressable TV kan I som annoncør målrette Jeres annonce ud fra:

  • Specifikke målgrupper, defineret ud fra klassiske demografiske variabler som køn, alder og geografi.
  • Baggrund af indholdskategorier på tværs af hele TV 2s store indholdskatalog.
  • Egne eller tredjeparts data – fx baseret på e-mails fra en kundedatabase eller muligheden for specifikt at målrette mod brugere, der har besøgt specifikke sider på annoncørens website.

Addressable TV er produktet, der kan målrette eksponeringen i udvalgte målgrupper og blandt personer, der ikke længere har en TV-pakke, og er derfor et stærkt supplement til Jeres TV-kampagne, eller som en enkeltstående aktivitet hvis man ønsker at prøve TV-mediet af som en ny kommunikationsplatform på en let overskuelig og priseffektiv måde.    

Til sammenligning med udbydere af web-tv og video på sociale medier, tilbyder TV 2 med addressable TV et produkt i høj kvalitet både i format og levering. Der er garanti for at Jeres reklame vises for rigtige mennesker, at reklamen ses til ende og at placeringen kun sker omkring TV 2s kendte kvalitetsindhold.

Addressable TV på TV 2 NEWS

Som annoncør er det også muligt at købe Addressable TV isoleret på TV 2 NEWS og på den måde nå ud til de brugere, der har trukket kablet og ser deres nyheder live eller on demand på TV 2 PLAY. Her vil man blive eksponeret i reklameblokkene mellem nyhedsudsendelser. Dette kan også være et stærkt supplement til nyhedspakken på TV som merdækning på toppen af kampagnen.

Annonceformatet følger de samme specifikationer som på tv.

Ret til omgående ændringer forbeholdes – herunder forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgt lager.